1. Home
  2. Web Hosting
  3. Cum deconectez mod_security?

Cum deconectez mod_security?

Ce este mod_security?

This image has an empty alt attribute; its file name is firewall-1.png

ModSecurity, uneori numit Modsec, este un firewall de aplicație web open-source (WAF). Proiectat inițial ca un modul pentru serverul HTTP Apache, a evoluat pentru a oferi o serie de capacități de filtrare a răspunsului la solicitarea și transferul de răspunsuri Hypertext, împreună cu alte caracteristici de securitate pe mai multe platforme diferite, inclusiv serverul HTTP Apache, Microsoft IIS și Nginx. Este un software gratuit lansat sub licența Apache 2.0.

Platforma oferă un limbaj de configurare a regulilor cunoscut sub numele de „SecRules” pentru monitorizarea, înregistrarea și filtrarea în timp real a comunicațiilor de protocol de transfer Hypertext bazate pe reguli definite de utilizator.

Instrucțiuni de deconectare

Modulul mod_security poate deconectat per fiecare cont de găzduire, website sau directorie din mapa principală public_html. Pentru a deconecta mod_security este necesar să inserați în fișierul de tip .htaccess următorul conținut:

<IfModule mod_security.c>
  SecFilterEngine Off
  SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

În caz că se dorește deconectarea mod_security doar pentru mapa /admin, atunci fișierul .htaccess va fi creat în mapa admin, ca referință față de public_html (/).

Updated on 19/09/2020

Was this article helpful?

Related Articles

Cauți Suport Tehnic?
Nu poți găsi răspuns la întrebare? Sau nu ești sigur dacă este soluția corectă?
Suport Online