1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Web Hosting
  4. Redirecționare Email și corespondență

Redirecționare Email și corespondență

Email Forwarding

În cazul în care aveți nevoie să redirecționați toată corespondența spre un alt email găzduit pe alt server precum Gmail.com, Mail.ru, Yandex.ru sau Yahoo.com, aveți nevoie să efectuați unele modificări în panoul de control. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a crea un Email Forwarder.

Exemplu: toate email-urile expediate către [email protected] să fie transmise automat către [email protected], sau către mai multe adrese concomitent.

Crearea unui Forwarder

Pentru a crea un Email Forwarder urmați instrucțiunile oferite mai jos.

  1. Accesați panoul de control. Datele sunt disponibile pe my.ihost.md
  2. Alegeți domeniu pentru care doriți să creați un forwarder din lista de domenii.
  3. Accesați opțiunea Forwarders din meniul principal.
Email Forwarders

Creați o regulă nouă prin butonul CREATE E-MAIL FORWARDER. În meniul deschis alegeți adresa virtuală care doriți să fie creată. În cazul nostru este [email protected]. În câmpul de mai jos alegeți Email și selectați una sau mai multe adrese email de destinație. În cazul nostru este [email protected], dacă mai aveți nevoie de o adresă de destinație faceți click pe butonul ADD și adăugați numărul necesar de destinatari.

Create Email Forwarder

Recomandăm ca numărul de destinatari să nu fie mai mare de 5 adrese email pentru ca mesajele să nu fie marcate ca SPAM și ulterior blocate

După ce modificările sunt salvate toate scrisorile email care sunt expediate către adresa [email protected] sunt automat expediate către [email protected].

În cazul în care numai doriți să faceți Forwarding la email, puteți șterge înregistrarea din listă, selectând adresa necesară.

După ce Forwarderul va fi șters toate scrisorile expediate către adresa [email protected] nu vor fi procesate și serverul automat va ignora toate mesajele expediate.

Pentru a seta un cont email cu adresa [email protected] urmați instrucțiunile descrise în Crearea unui cont poștal și adresă email.

În unele cazuri serviciile de email precum Google, Yahoo, Mail.ru pot bloca temporar redirecționarea sau pot aplica limite de expediere pe oră dacă sunt expediate multe mesaje sau sunt încălcate regulile de expediere.

Updated on 19/09/2020

Was this article helpful?

Related Articles