1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Enterprise Email
  4. Configurare dispozitive Samsung

Configurare dispozitive Samsung

În acest articol explicăm modul nativ de conectare a unui cont Business Email în aplicația Samsung Mail pentru telefoanele Samsung care rulează sistemul de operare Android. Acest articol este destinat conectării conturilor „Compatibile cu Exchange”, metoda de integrare acceptată în planul Business și mai mare. Pentru a configura poșta cu iOS urmați instrucțiunile Business Email pentru iOS.

Pentru a continua, va trebui să aveți la îndemână următoarea informație

1. Adresa ta de email
2. Parola de la adresă de e-mail

Datele pot fi obținute de la Administratorul de Sistem sau direct din Panoul de Control disponibil în Zona Clienți selectând serviciul Business Email.

Aplicația Email este preinstalată pe toate telefoanele Samsung care rulează sistemul de operare Android. În cazurile când aplicația lipsește, poate fi descărcată gratuit din Samsung Galaxy Store sau Google Play Store.

Adăugarea contului

  1. Deschideți aplicația Email din telefon
3. Alegeți opțiunea „Exchange”
4. Intorduceți datele de acces și alegeți „Manual setup”
5. Verificați datele introduse și alegeți „Sign in”

Asigurați-vă că în căsuța Server este mail.mx.md
În cazul în care aveți opțiunea Business SSL indicați datele recepționate.

Pentru securizarea și criptarea conexiunii și datelor transmise către server, bifați opțiunea Use secure connection (SSL).

Pentru sincronizarea Calendar și Contacte, permiteți accesul la solicitare

Dacă toți pașii au fost efectuați corect și fără erori în final aplicația Samsung Mail se va deschide și va începe sincronizarea datelor și descărcarea corespondenței și datelor din contul poștal. Sincronizarea datelor poate dura minute sau chiar ore întregi, în dependență de cantitatea de fișiere care urmează să fie descărcate.

Riscul de blocare a adresei IP sau contului

În cazul când de mai multe ori va fi introdusă greșit parola sau alte date de autentificare, accesul poate fi temporar sau permanent restricționat. În acest caz rugăm să contactați Suport și Asistență Clienți disponibil 24 ore

Updated on 14/12/2020

Was this article helpful?

Related Articles